Mijn naam is Jorrit Smit en ik ben dagelijks bezig met sport. Het liefst ben ik zelf aan het sporten of als vader aan het kijken bij mijn sportende kinderen. Ook werk ik in de sportwereld. Eerst 15 jaar bij de KNVB en tegenwoordig als freelancer voor o.a. sportbonden, gemeenten en sportaanbieders.

PASSIE VOOR SPORT

Softbal op school. Tennis met vriendjes. Badminton en “rond de tafel” op de camping. Voetbal bij mijn cluppie VVZA. Skeeleren als schoolsport. Volleybal kijken bij mijn ouders en zus. Survivallen en skiën met de klas. Jeu de boules op familieweekend. Surfen op mijn trouwdag. En ga zo maar door.

Deze passie voor sport is nooit verminderd. Prachtig om daar dagelijks mee bezig te zijn.

OP EIGEN BENEN ALS FREELANCER

“Leuke dingen, met leuke mensen”. Dat zei ik als mensen mij vroegen wat ik ging doen.

Na bijna 15 jaar KNVB was het tijd voor nieuwe dingen. Op zoek naar een nieuwe baan. Maar er kwamen mooie dingen op mijn pad die ik kon gaan doen als ik freelancer werd. Die knoop heb ik toen doorgehakt (alhoewel dat langer duurde dan ik hier doe vermoeden). 

Inmiddels weet ik goed wat ik leuk vind en waar ik impact mee maak. Maar als mensen vragen wat ik doe, is het antwoord vaak nog steeds: “Leuke dingen, met leuke mensen”. 

DISC ADVANCED GECERTIFICEERD
“Behandel de ander, zoals hij/zij behandeld wil worden”

Graag breng ik mensen letterlijk en figuurlijk in beweging. Dat werkt bij iedereen anders. Sommigen willen snel en hebben aan een half woord genoeg. Anderen zijn bedachtzamer en willen meer informatie. De één wil veel inhoud, bij de ander draait het om relaties. 

Om hier zo goed mogelijk op in te spelen heb ik diverse DISC-opleidingen gevolgd. Voor meer zelfkennis en om zo goed mogelijk andere mensen in beweging te krijgen.