“Letterlijk en figuurlijk mensen in beweging brengen. Contacten leggen, verbinden, enthousiasmeren, inspireren en samen mooie herinneringen maken!”

Sportakkoord Zoeterwoude

Ter onderbouwing van de inhoud van het sportakkoord lieten we illustraties maken. Van één van deze tekeningen maakten we een bord voor het tekenmoment.

Tekenmoment Ridderkerk

Door toedoen van corona helaas geen gezamenlijk tekenmoment in Ridderkerk. Met deze “sportakkoordbus” zijn we langs gegaan bij alle partijen voor een handtekening en een lokaal bedankje. 

Successen delen in lokale media

Het is belangrijk om lokaal zichtbaar te zijn en te vertellen welke successen er worden geboekt. Regelmatig zoek ik dan ook lokale media op om het verhaal te vertellen. Hier in de live uitzending van Unity FM. 

Leefstijlakkoord Zoeterwoude

In de rol van coördinator  maak ik een zo groot mogelijk en gevarieerd partnernetwerk enthousiast om mee te doen. Iedere organisatie kan meedoen om de gezonde keus de makkelijke keus te maken.

Preventieakkoord Medemblik 

Als formateur realiseerde ik naar tevredenheid van de gemeente het preventieakkoord Medemblik. Dankzij dit akkoord ontvangt de gemeente drie jaar lang uitvoeringsbudget voor de realisatie van de geformuleerde ambities. 

Realisatie website 

Voor informatie, verhalen, inspiratie, foto’s, het indienen van aanvragen, het aansluiten als partner of het leggen van contact. 

Week van Respect in Ridderkerk

Vanuit het Sportakkoord vorm gegeven aan deze campagne. Samen met sportclubs video gemaakt en posters voor langs de weg. Mooie boodschap voor sportend Ridderkerk.

Vrijwilligerswerk 

Ik hou van het verenigingsleven. De gezelligheid, saamhorigheid en gezamenlijke verantwoordelijkheid. Dus ook ik draag mijn steentje bij als vrijwilliger. In dit geval het baanonderhoud bij mijn tennisclub ZTC. 

CALISTHENICS RIDDERKERK

Mede dankzij een succesvolle subsidieaanvraag is het gelukt een Calisthenicspark te realiseren. Inwoners uit Ridderkerk kunnen hier kosteloos en laagdrempelig sporten. 

Diverse opdrachtgevers: